CSÚCSMINŐSÉGŰ DIGITÁLIS NYOMTATÁS

Plakátnyomtatónk, a Mutoh Valuejet 1614 az egyik legmodernebb nagyformátumú nyomtató a piacon. A modern, hullámos nyomtatási technikának köszönhetően teljesen egyenletes nyomatok készíthetők. Vállalunk plakát, poszter nyomtatást, kül- és beltéri vinyl, molino, zászló nyomtatását, akár 160cm szélességig, 1440dpi felbontással. Szükség esetén a nyomatot védőlaminátummal látjuk el, szintén 160cm szélességben. 3D autódekorációs fóliát kizárólag laminálva készítünk, melynek rengeteg előnye van a lakkozással védett nyomatokkal szemben: A nyomat védelme sokkal tartósabb, UV álló, nem kopik, nem mattul, nem karcolódik, egyenletesebb felület, évek után is újszerű, élénk, fényes marad a grafika.

 

EGYEDI MATRICA KÉSZÍTÉSE

A Mutoh SC-PRO kontúrvágó lehetővé teszi az elkészített nyomatok pontos körbevágását, így nyomtatott kontúrvágott matricák is készíthetők. Az egyedileg alakítható grafikának köszönhetően akár kis darabszámú, vagy sorszámozott matricák is készíthetők, pl rajtszám panelek.

 

Árlista

Főoldal


Segítség a galéria használatához:

  1. Automatikus diavetítés indítása / leállítása. A képek hat másodpercenként sorban váltják egymást. (Ne csodálkozz, ha az első öt másodpercben nem történik semmi!)
  2. Teljesképernyős vetítés. Visszalépés az ESC billentyűvel.
  3. Zene hangerejének beállítása.
  4. Zene ki- / bekapcsolása.